Dongguan Sunrise Precision Electromechanical Technology Co., Ltd.

Despre noi

Încă ești frustrat de frâna de pulbere, ambreiajul cu pulbere, arborele de aer sau butoanele de siguranță, controlerele de tensiune? Și în căutarea celor disponibile și durabile cu garanție?


Ai ajuns la locul potrivit!


Înființată în 2003 și situată în orașul Dongguan, SUNRISE GROUP INDUSTRIAL CO., LTD este un producător și comerciant profesionist de ambreiaj cu pulbere magnetică, frână cu pulbere magnetică, ambreiaj electromagnetic, coacere electromagnetică, ax de aer tip cheie / lug, arbore de aer tip bord / frunză , adaptor de aer, butoane de siguranță, sistem de control al tensiunii, sistem de control ghid web și role de aluminiu, indicator de poziție, etc.


Datorită imaginii pozitive și a produselor de calitate, a câștigat o pondere mare din piață, împreună cu produsele vândute în peste 30 de țări și regiuni, inclusiv SUA, Mexic, Columbia, Germania, Marea Britanie, Australia, Italia, Spania, Portugalia, Rusia, Coreea, Malaezia și țările Europei de Est etc ...


Nu în ultimul rând, SUNRISE a reușit să transcende alte produse conexe din China în ceea ce privește calitatea produselor noastre cu prețul competitiv și serviciul post-vânzare, precum și programul de livrare prompt. Compania noastră este încă relativ flexibilă în ceea ce privește schimbările rapide ale pieței și, de asemenea, este capabilă să servească activ clienții noștri la nivel global. SUNRISE salută toate întrebările referitoare la cele mai recente versiuni ale produsului, iar informațiile vor fi furnizate imediat. Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri produse de calitate excepțională, cu preț competitiv, susținut de tehnologie superioară. De aceea, căutăm în mod constant modalități de a inova produsele noastre, provocând cu îndrăzneală tehnologia existentă. Planul nostru general de dezvoltare susține că: introducerea de personal tehnic mai înalt și manageri talentați, îmbunătățirea semnificativă a tehnologiei și capacității de dezvoltare și a nivelului de management; profitând substanțial de oportunitățile de cooperare internațională, învățând și asimilând tehnologiile lider mondiale pentru a spori competitivitatea de bază a corporației; străduindu-se să devină una dintre întreprinderile internaționale de influență și de rang național în următorii 5 - 8 ani.


2 (4).png

Anchetă:

Anchetă